ABLE – En inspiration till hälsa och ökad livsglädje!

Ett stort tack vill jag rikta till alla er som kom på vårt ABLE event och invigningsmingel i fredags!

Vi är glada över all trevlig och generösa feedback som ni har gett oss och känner oss stärkta i känslan av att vi är på rätt väg med det vi vill åstadkomma. ABLE är till för er alla där ute som bryr er om hur ni mår och hur ni tar vara på livet och vi hoppas att ni kommer att vilja vara en del av och hjälpa oss att lägga grunden för en ABLE-Community där ni kan få möta andra människor som är intresserade av hälsa och livskvalitet i olika former. Så här i början erbjuder vi speciella koncept som vi hoppas ska tilltala er och locka er att vilja pröva på vad vi kan göra för just dig!

Musik och hälsa är två stora drivkrafter för Jose.

Denna vecka vill vi bjuda in dig till Body Cognisance, ett originellt ABLE koncept under ledning av vår PT José Poleon-Henry som allasom närvarade på vårt mingel i fredags fick en bild av.
Body Cognisance är en härlig klass med mycket energi som kommer ge dig ett fantastiskt slut på dagen med mycket endorfiner! Klassen fokuserar bara på din egen kroppsvikt och får dig att bli medveten om hur du går när du är i rörelse och vad du behöver göra för att få kontroll över din kropp och därmed minska risken för skador. Klassen ackompagneras av en härlig Jamaican dancehall blandningsmusik och leds av och vår träningsinstruktör och Body Congnisance expert på ABLE Lounge, Jose Poleon-Henry. Kom och svettas i vår nya, fräscha lokal på ett underbart sätt och låt din kropp njuta av en verkligen ‘feel-good’ upplevelse och känslan som finns kvar efteråt!

Vi arbetar med små grupper så max antal deltagare är 10 personer för att du som deltagare ska få mer personlig uppmärksamhet och mer personlig vägledning även om vi tränar i en grupp. Specialpris som startupklass: 150,- per person!

 Efteråt bjuder vi på färskpressad juice som förfriskning enligt Josés inspiration för dagen.

Välkommen att anmäla dig till nadia.sandell@ablelounge.com!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.