Missa inte vårt Hållbarhetsseminarium den 4/10!

A SUSTAINABLE START

är en arena för möten och samverkan i syfte att sprida kunskap, öka innovationsförmågan och takten på hållbarhetsarbetet inom Agenda 2030. Genom att dela goda exempel, lyfta konkreta åtgärder och inspirera till nya samarbeten vill vi få ännu fler att hoppa på förändringståget och accelerera omställningen.

A SUSTAINABLE START är ett hybrid evenemang med nationell spridning som sker i samarbete med några av näringslivets ledande aktörer. Vi livesänder från både Stockholm och Sundsvall där man kan delta på plats och träffa andra action makers som vill driva förändring och få hållbarhet att hända. Givetvis går det lika bra att medverka och interagera digitalt. Anmäl dig här!

Ta med dig dina funderingar och erfarenheter och dela dem med oss – vi behöver inspirera varandra att göra det vi kan. Här och nu. Evenemanget är kostnadsfritt och mer information finns här.

Åsa Lindgren, SISAB och Elise Grosse, Sweco faciliterar panelsamtalen och Per Hörberg, Initiativ Samutveckling leder den efterföljande dialogen i Samtalscafé!

För anmälan:

http://able.foundation/wp-content/uploads/2021/09/A-Sustainable-Start-4OKT2021.pdf

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.