Vill du bli del av en Community för omställningen mot ett hållbart samhälle?

Den 26 augusti startar ABLE Foundation frukostseminarier på Clarion Sign vid Norra Bantorget i Stockholm med fokus på lösningar på våra hållbarhetsutmaningar, samt med syftet att bjuda in till en community där vi tillsammans kan hjälpas åt att ta ut de fantastiska lösningar och initiativ som redan finns till våra arbetsplatser, vårt lokalsamhälle och inte minst för vårt eget liv.

Vi är glada att ha fantastiska Åsa Lindgren, hållbarhetsexpert på Sweco som moderator, samverkan med ungdomsorganisationer m.m. Vi kommer även att spela in en podd vid varje tillfälle som sammanfattar vart och ett av de 17 seminarier som vi kommer genomföra varannan måndag morgon för att ge en god start på veckan!

Jag hoppas få se er där så ofta som möjligt och för er som inte kan närvara fysiskt hoppas jag att den virtuella plattform som vi ämnar bygga upp kring denna plats och detta sammanhang är en plats där vi kan mötas. Vi behöver göra omställning till ett hållbart samhälle och vägen dit börjar med oss själva. “Sustainability begins with you” är ABLE’s mantra och själva grunden för att klara av den inre omställning i attityder, förhållningssätt och värderingar som krävs för att det nya samhällsparadigmet ska formeras och tydliggöras.

Varmt välkomna att anmäla er närvaro på länken https://www.facebook.com/events/2233372976774944

2 Kommentarer
 1. Erica Lindell says:

  Låter som ett väldigt bra och spännande initiativ! Jag ser fram emot den virtuella plattformen så att vi som inte arbetar i Stockholmsområdet även kan delta på ett hållbart sätt.

  Svara
  • Fredrik Bengtsson says:

   Hej Erica, tack för din feedback! Jag återkommer inom kort och informerar om hur man kan följa detta även utanför Stockholm. Vänligen Fredrik

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.